• ulu_fanua_01

Tala Fou

Fa'ailoga ma Fa'ailoga Faiga o Maketi Fa'ateleina Lu'itau Aveta'avale, Fa'asologa ma Alamanuia Dynamics, Va'aiga i le 2029

Top-notch Coding and Marking Systems Ripoti o suʻesuʻega maketi o loʻo tusia e tagata tomai ma poto masani o loʻo taumafai mo le tuputupu aʻe atoatoa ma le manuia i le pisinisi. metotia su'esu'e autu o lo'o fa'aaogaina e le au su'esu'e a le DBMR i lenei lipoti o le triangulation o fa'amaumauga, lea e aofia ai fa'amatalaga fa'amatalaga, au'ili'iliga o le a'afiaga o fa'amatalaga fesuiaiga i luga o le maketi, ma le fa'amaoniaina muamua. O le fa'aaogaina o lenei lipoti o maketi Coding ma Marking System e aoga i taimi uma mo so'o se kamupani, laiti pe tele, maketiina ana oloa po'o auaunaga.
O suʻesuʻega maketi o loʻo faʻatinoina i lipoti taua ma faʻailoga faiga e fesoasoani e faʻaleleia ma toe faʻaleleia oloa ina ia mafai ai e oloa i le lumanaʻi ona faʻamalieina tagata faʻatau sili atu. le maketi.O faʻamaumauga na aoina e fausia ai lenei lipoti e faʻavae i luga o le aoina o faʻamaumauga faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga tele. mo pisinisi.
Maua se kopi fa'ata'ita'iga PDF atoa o le lipoti: (e aofia ai le lisi atoa o mea, laulau ma kalafi lisi, kalafi)
O le faʻailoga ma le faʻailogaina o maketi maketi e faʻamoemoe e tupu i le fua faatatau o le 5.90% i le vaitau o faʻataʻitaʻiga mai le 2020 i le 2027. O le coding ma le makaina o maketi maketi lipoti e suʻesuʻe ai lenei tuputupu aʻe, lea o loʻo faʻatupulaʻia i le taimi nei ona o le faʻaaogaina o le siʻosiʻomaga. tekinolosi.
O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se vaaiga lautele lelei o mea taua tele macroeconomic e iai se aafiaga taua i le tuputupu aʻe o le faʻaogaina ma le faʻailogaina o maketi maketi. Fa'ailoga Faiga maketi. E mafai e tagata ta'alo maketi ona fa'aogaina le au'ili'iliga fa'atatau ma fa'atusatusaga o lo'o tu'uina atu i totonu o le lipoti ina ia maua ai se malamalamaga sili atu i le maketi o le Coding and Marking Systems ma faia ni la'asaga tele i tulaga o le tuputupu a'e o alamanuia. o vaega ta'itasi o lo'o su'esu'eina i totonu o le lipoti e sa'o le fa'atatauina e fa'atatau i mea eseese.
O tagata taʻalo autu o loʻo aofia i le Coding ma le Marking Systems Market Report o Markem-Imaje - A Dover Company., Overprint Ltd, Hitachi, Ltd., LIMITRONIC, Danaher., ATD Ltd., RN Mark, Squid Ink, Engage Technologies Corporation, ID Technology. , LLC., Hitachi, Ltd., Dover Corporation, ITW Diagraph, Matthews International Corporation, Domino Printing Sciences plc,s Leibinger Group, ProMach, Greydon., REA Elektronik GmbH., SATO America., Videojet Technologies, Inc. ma isi National ma tagata ta'aalo i le lalolagi.O lo'o avanoa fa'amatalaga fa'asoa maketi mo Global, Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika (APAC), Sasa'e Tutotonu ma Aferika (MEA), ma Amerika i Saute. E malamalama le au su'esu'e o le DBMR i tulaga fa'atauva ma tu'uina atu se su'esu'ega fa'atauva mo tagata ta'ito'atasi ta'ito'atasi.
Faitau fa'amatalaga auiliili o su'esu'ega atoa
O le suʻesuʻega suʻesuʻega maketi o loʻo faʻatalanoaina atili ai le malosi o loʻo fausia ai le maketi e ala i le alamanuia.Taʻavale taua ma faʻamoemoega faʻauʻuga o loʻo talanoaina foʻi i le lipoti o maketi Coding ma Marking Systems mo fofo. o le lipoti o le faʻavasegaina avanoa.O loʻo faʻamatalaina ai foi le faʻataʻitaʻiga pisinisi o loʻo faʻaaogaina, o le tulaga o loʻo i ai nei o le manuia, faʻasoa maketi ma le tele, ma le tulaga o loʻo i ai nei o tauvaga i le maketi. Fa'ailogaina Systems Market lipoti o lo'o fa'aalia ai fo'i pe fa'afefea ona a'afia tupe mama ma fa'ate'a'ese'ese ai oloa. .
Ta'iala fou pisinisi, lu'itau ma faiga fa'avae o lo'o ta'ua i le TOC, talosaga TOC
Aotelega o Maketi: O loʻo iai vaega e ono, o le lautele o le suʻesuʻega, o loʻo faʻapipiʻiina e le au gaosi oloa, vaega o maketi i ituaiga, faʻavasegaina ma le faʻailogaina o faiga maketi vaega e ala ile talosaga, suʻesuʻega sini, ma tausaga na iloiloina.
Laufanua o Maketi: O iinei, o se vaega o le alamanuia atoa e ala i le tau, tupe maua, fefaʻatauaʻiga ma faʻalapotopotoga, tau maketi, siosiomaga faʻaleagaina ma faʻataʻitaʻiga lata mai, tuʻufaʻatasia, atinaʻe, mauaina, ma faʻalapotopotoga maualuga.
Faʻamatalaga a le Aufaigaluega: O iinei, o tagata taʻavale taʻavale o le lalolagi Coding ma Marking Systems maketi e faʻavae i luga o fefaʻatauaiga, mea taua, tupe maua, tupe maua, tau, ma le foafoaga.
Tulaga Maketi ma Vaaiga i Itulagi: I totonu o lenei vaega, o le lipoti o loʻo suʻesuʻeina ai le aoga, fefaʻatauaiga, tupe maua, foafoaga, vaega o le pisinisi atoa, CAGR, ma le tele o maketi i le itulagi. loloto e faavae i itulagi ma atunuu e pei o Amerika i Matu, Europa, Saina, Initia, Iapani, ma MEA.
Talosaga po'o Tagata Fa'ai'uga: O lenei vaega o le su'esu'ega su'esu'e o lo'o fa'aalia ai pe fa'apefea ona fa'aopoopo le vaega fa'apitoa o tagata fa'atau/fa'aoga i le maketi o faiga fa'ailoga ma fa'ailoga.
Va'aiga Maketi: Gaosiga: I totonu o lenei lipoti, o lo'o taula'i le au foafoa i le fa'atupuina ma le fa'atatauga o le fa'atupuina o tau, fua fa'atatau o le gaosiga, ma fua fa'atatau o le fa'atupuina ma le tau fa'atatau ile ituaiga.
Sailiga ma Fa'ai'uga: O le vaega mulimuli lea o le lipoti, o lo'o tu'uina atu ai su'esu'ega a tagata su'esu'e ma le fa'amae'aina o su'esu'ega su'esu'e.
Fesili muamua [imeli puipuia]
O le Data Bridge Market Research Pvt Ltd o se kamupani faufautua faʻavaomalo faʻavaomalo ma ofisa i Initia ma Kanata. I le avea ai o se suʻesuʻega fou ma fou-tausaga maketi ma faufautua faʻatasi ma se tulaga le mafaatusalia o le tumau ma se auala alualu i luma. Matou te tuuto atu e faʻaalia le tagata sili ona lelei. fa'amoemoega ma atina'e le malamalama aoga mo lau kamupani ina ia manuia i le maketi.
Data Bridge Market Research o le taunuuga lea o le poto mama ma le faʻataʻitaʻiga na faia ma fausia i Pune i le 2015. O le kamupani na faʻatūina i le vaega o le soifua maloloina e aofia ai le maketi atoa aʻo tuʻuina atu le auʻiliʻiliga sili ona lelei ma le toʻaitiiti o tagata faigaluega.Mulimuli ane, na faʻalauteleina e le kamupani le vaega ma tatalaina se ofisa fou i Gurgaon i le 2018, ma faʻalauteleina ai le pisinisi, o se au talenia maualuga e galulue faʻatasi e faʻalauiloa le atinaʻeina o le kamupani. mea uma i lalo o le lalolagi, o le 'au tuuto i le Data Bridge Market Research o loʻo galulue i le taimi atoa e tuʻuina atu le lelei ma le lagolago i le matou tagata faʻatau, lea e faʻaalia ai o matou lima."
Data Bridge Market Research e sili atu i le 500 tagata suʻesuʻe o loʻo galulue i pisinisi eseese. Matou te tautuaina sili atu i le 40% o kamupani Fortune 500 a le lalolagi ma o loʻo i ai se fesoʻotaiga i le lalolagi atoa e sili atu i le 5,000 tagata faʻatau.


Taimi meli: Apr-18-2022