• ulu_fanua_01

Tala Fou

Lipoti: Mea fou Fa'afoma'i ma Mea Fa'afoma'i i PACK EXPO Las Vegas

O fa'atonu a le PMMI Media Group na fa'asalalauina i le tele o potu i le PACK EXPO i Las Vegas e aumai ia te oe lenei lipoti fou. O mea nei latou te va'ai i vaega o mea tau vaila'au ma foma'i.
A'o fa'atusalia e le vaila'au fa'afoma'i se vaega o le fa'atupula'ia vave o le maketi o le cannabis, ua matou filifili e fa'aaofia ai ni fa'amatalaga fou e lua e feso'ota'i ma le cannabis i le vaega o Pharmaceuticals and Medical Devices o la matou lipoti fou o le PACK EXPO. Ata #1 i le tusiga tusitusiga.
O se lu'itau tele i le afifiina o le cannabis o le eseesega o le mamafa o apa gaogao e masani ona sili atu nai lo le mamafa atoa o le oloa o lo'o afifiina. mai le mamafa atoa o fagu ua tumu e iloa ai le mamafa moni o le oloa i fagu taitasi.
O le Spee-Dee Packaging Machinery Inc. na faʻalauiloaina se faiga faʻapitoa e faʻaaoga ai le PACK EXPO Las Vegas.O se faʻatumu vave ma saʻo le cannabis faʻatumu (1) lea e faʻaalia ai ni suiga laiti i le mamafa o fagu tioata, ma faʻaumatia ai le faʻafitauli o le faʻaleagaina o oloa le saʻo.
O le saʻo o le 0.01 g o le faiga e faʻaitiitia ai le taugata o oloa leiloa mo le 3.5 i le 7 g faʻatumu tele. Vibratory settling fesoasoani oloa tafe i totonu o le koneteina.O le faiga e teena le mamafa ma le mamafa. sili ona vave ma sili ona sa'o le fa'atumuina o fugalaau po'o eleele cannabis i luga o le maketi.
I tulaga o le saoasaoa, o le faiga e mafai ona tamoʻe vave nai lo le tele o tagata gaosi mea e manaʻomia.E faʻatumu saʻo le 1 kalama i le 28 kalama i le apa fugalaau poʻo le eleele cannabis i le fua o le 40 apa / minute.
Ata #2 i le tusiga tusitusiga. E le gata i lea, o lenei faiga fou o le faʻatumu o le cannabis e faʻaalia ai se mamanu faigofie e mafai ai ona faʻamamaina maeʻaeʻa. fa'ataga faigofie le fa'amama.Meafaigaluega-leai, vave-suiga apogaleveleve ma ta'iala fa'ataga mo suiga vave o oloa.
Ua faʻalauiloa e Orics se masini M10 fou (2) ua mamanuina mo se afifi faʻapitoa mo tamaiti o loʻo taofia ai lole lole faʻapipiʻi CBD. O masini gaogao faʻalavelave e lua meafaigaluega e faʻapipiʻi i luga o se mea faʻapipiʻi. ona tu'u lea o se lole lole i totonu o ana ta'itasi. Ona oomi lea e le tagata fa'agaoioi ni fa'amau se lua e amata ai le masini. O le meafaigaluega fou na utaina e fa'asolo i le fa'ate'aina, backflush ma le fa'apipi'iina o le nofoaga fa'aoga. o le nofoaga faʻamaufaʻailoga, e aveese e le tagata faʻapipiʻi le afifi ua maeʻa, ma toe fai le taamilosaga.
E ui o le tele o nei mea o se faiga masani MAP, o le mea e ofoofogia e uiga i lenei talosaga mai se vaaiga fou o le pusa PET thermoformed o loʻo i ai le agavale ma le taumatau saʻo ua fuafuaina mo le faʻaofiina i totonu o se pusa pepa.avanoa e fa'aofi ai le afifi muamua.E le mafai e tamaiti ona faitau faatonuga o le tatalaina i luga o le pusa, ma ona o le agavale ma le taumatau o togi i luga o le afifi muamua, latou te le iloa pe faapefea ona toso ese le afifi muamua mai le pusa. ato ina ia taofia atili tamaiti mai le mauaina o le pusa autu.
O se kamupani e ta'ua o le R&D Leverage na fa'aalia faapitoa le poto mafolafola ma pusa pusa i le vaega palasitika, o le kamupani e masani lava meafaigaluega Ata #3 i le tusiga text.maker mo tui, feula ma tui fa'alo'alo fula masini. -o lo'o fa'atali le tui fa'aloaloa le fa'amomoli fagu manatu, e ta'ua o le DispensEZ (3), fa'atasi ai ma se fa'ailoga i luga o le puipui pito i totonu e fetaui ai le tauau ma le ua. O le fa'alava nai lo le tautau i totonu o le tau'au. E manino lava le fa'atatau i tagata matutua ma isi o lo latou fa'ata'ita'i e fa'afaigata ai le tu'uina atu o fualaau ma fualaau.
O Kent Bersuch, o se tagata tomai faapitoa i le mamanu o le R&D Leverage, na maua le manatu ina ua ia le fiafia i vaitamini ma vailaau o loo faaputuputu i luga o tauau o fagu.” ma pau i lalo o le alavai,” o le tala lea a Bersuch.Ma o lea na fanau ai DispensEZ.
Ia manatua o le R&D Leverage o se mea faigaluega, o lea e leai se fuafuaga a le pulega e gaosia fagu i luga o se tulaga faapisinisi. Ua matou mauaina le tele o suʻesuʻega mai tagata faʻatau oloa o loʻo iloiloina nei a matou faila pateni ma mafaufau i filifiliga, ”o le tala lea a Stiles.
Na faaopoopo mai e Stiles e ui o le atinaʻeina o le fagu DispenseEZ e faʻalagolago i le faʻaogaina o se lua-laasaga toe faʻaleleia ma faʻalauteleina le faʻafefe, e mafai foi ona tuʻufaʻatasia le galuega tuʻufaʻatasia i soʻo se auala nei:
O lo'o maua lenei fa'ailoga i le tele o lapo'a fa'auma (33mm ma lapopo'a) ma e mafai ona tu'ufa'atasia i totonu o koneteina o lo'o iai mana'oga fa'afefete po'o tamaiti.
O felauaiga faʻataʻitaʻiga saogalemu o se vaega taua o le pisinisi faʻalesoifua maloloina, ae o le tele o vaʻa feaveaʻi e puipuia faʻataʻitaʻiga faʻafefe vevela e tetele ma mamafa. .
I le Medical Packaging Expo, na tuʻuina atu ai e le CAVU Group lana prote-go: o se faiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mama (4) e puipuia ai vailaʻau faʻamaʻi vevela ma masini faʻafomaʻi mai le fonotaga muamua o le aso e oʻo i le mulimuli.
Na fausia e le kamupani le faiga e felauaiga ai mea eseese - vailaʻau, mea faʻafomaʻi, ma isi faʻataʻitaʻiga biomedical - faʻatasi ai ma suiga manaʻomia o le vevela i vaitau uma. O le mamafa e itiiti ifo i le 8 pauna, o se oloa mama e faigofie mo tagata faʻatau oloa e ave.
O le prote-go o se taga tote vaivai ma le leak-proof lea e mafai ona faʻapipiʻiina." Faatasi ai ma le sili atu ma le 25 lita o le avanoa o le uta, o le tote e faʻaopoopo le avanoa mo se komepiuta poʻo isi mea faʻaoga," o le tala lea a David Haan, CAVU Product Manager. o mea uma, o le prote-go sample carrier e le manaʻomia se faʻapipiʻi umi pe lavelave ma faʻatulagaina faʻagasologa.Ona o le faiga ua mamanuina ma mea e sui ai vaega, e mafai ona toe setiina le faiga e ala i le na o le teuina o le tote i le po, tatala ma i le vevela o le potu.
O le isi matou vaʻavaʻai i faʻamaʻi, o le manaʻoga o loʻo faʻateleina.
• E mafai e sui malolosi ona fegalegaleai ma e oʻo lava i le osofaʻia o faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina i filifiliga faʻapipiʻi masani.
• O pulou e tatau ona faigofie ona tuʻia aʻo tuʻuina atu se pa puipui malosi. E manaʻomia e meafaigaluega se maualuga maualuga o le toe faʻaaogaina.
• O lo'o i ai le tele o mea fa'aoga e fai ai vaieli reagent, o lea e tatau ai ona ofi le tapuni i totonu o le atigipusa a'o mafai lava ona fa'amau i luga o fa'amaufa'ailoga vaapiapi.
Paxxus 'AccuPierce Pierceable Foil Lid (5) o se mea tu'ufa'atasi e aofia ai se pepa alumini e sili ona pulea ma Paxxus 'sealant Exponent™ fa'ama'i, maualuga pa puipui - lea e mafai ai ona uia su'ega e mana'omia ai le malosi maualalo i su'ega ma'ale'ale mo se nila mama, vave. siosiomaga tui.
Ata #5 i le tusiga tusiga. Faʻatulagaina mo le saʻo i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaogaina e fai ma ufiufi poʻo se vaega o le masini lava ia.
I le PACK EXPO, na faʻamatalaina e Dwane Hahn se mafuaʻaga tele ua faʻateleina ai le faʻafouga o suʻesuʻega.A matou taumafai e tuʻu se tasi i luga o le masina, e manaʻomia le tele o mea fou ma faʻatupega e lagolago ai le fausiaina o mea faʻapitoa mo le misiona, ona o le tele o mea e le o maua na faʻavaeina.
E ui o le tulaʻi mai o le COVID-19 o se faʻalavelave e le mafai ona faʻafitia, ae o le aʻafiaga o le faʻamaʻi o le lolofi mai o mea fou ma tupe teufaafaigaluega.Ioe, ina ia foia nei lu'itau, o manatu fou ma manatu e fa'atupuina e avea o se mea fa'ale-tagata.Pe a tupu lenei mea Pe a tupu le mea mataʻutia, e faʻaalia e le faʻalapotopotoga o tupe teufaafaigaluega, faʻatasi ai ma le faʻatupeina o loʻo avanoa mo le amataga ma le tele o tagata faigaluega.O lenei tupe teufaafaigaluega e mautinoa lava o le a suia ai le laufanua o faʻataʻitaʻiga, aemaise lava mo kamupani e fetaui ma faʻamoemoega o tagata faʻatau mo le saoasaoa ma le mafai ona faʻataʻitaʻi i le fale, "o le tala lea a Hahn.
Ina ia ausia nei suiga suiga ma manaoga o maketi, ua fausia e Paxxus ni pulou mo le tele o mea faʻapipiʻi, e aofia ai le dimethyl sulfoxide (DMSO) reagents, solvents organic, ethanol ma isopropanol.
O lenei oloa e tele, e mafai ona faʻapipiʻiina le vevela ma mea e masani ona faʻaogaina lelei (polypropylene, polyethylene, ma COC) ma e fetaui lelei ma le tele o faiga faʻamaʻi. ""E le o le tulaga lea i tekinolosi faʻapipiʻi faʻapipiʻi masani e le fetaui ma nisi o faiga faʻamaʻi."
O nisi taimi i le faasaienisi o le olaga, o se vaifofo talafeagai mo galuega laiti ma feololo e taua tele. O nisi o nei mea o le Ata #6 i le tusiga tusiga. o loʻo tuʻuina atu i le PACK EXPO Las Vegas, amata mai le Antares Vision Group. module mo tusi lesona aggregation i le Medical Packaging Expo (6). E mafai foi e le faiga ona lagolagoina galuega toe fai pe a maeʻa le galuega i faleteuoloa ma nofoaga autu o tufatufaga, e lelei mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e faʻafeiloaʻi manaʻoga mo le saogalemu o filifili sapalai a le DSCSA ma le laʻititi ma le laititi volumes e. e le mana'omia le masini atoa.
O oloa tu'ufa'atasi o se mea mana'omia muamua mo le tu'uina atu o fa'amaumauga tu'ufa'atasia. O se su'esu'ega a le HDA Serialization Readiness talu ai nei na ta'ua ai e faapea "e sili atu i le 50% o tagata gaosi oloa e fuafua e fa'aputuina i le fa'ai'uga o le 2019 ma le 2020;"E itiiti ifo ma le afa o loʻo faʻaputuina nei, ma e toetoe lava 40% o le a faia i le 2023 . O lena numera ua maualuga mai le kuata i le tausaga talu ai, o loʻo fautua mai ai ua suia e kamupani a latou faʻatulagaga.
Chris Collins, Sales Manager i Antares Vision Group, fai mai: “O le Mini Manual Station na atiae ma le utiuti o le avanoa e feagai ma pisinisi afifi.Na manaʻo Antares e tuʻuina atu i le maketi se fofo faigofie ma taugofie e ala i se mamanu faʻapitoa.
E tusa ai ma Antares, e faʻavae i luga o se fua mo se tulaga faʻapitoa-mo se faʻataʻitaʻiga, o le numera o pusa i le tulaga-o le Mini Manual Station aggregation unit e tuʻuina atu le pito i luga o le "matua" faʻailoga pusa pe a maeʻa ona suʻeina le numera o mea na muai setiina i totonu o le. faiga.Ata # 7 i le tusitusiga tusitusiga.
I le avea ai o se faiga tusi lesona, o le iunite ua mamanuina ergonomically ma faigofie tele-vaega avanoa ma se masini feaveai i taimi uma mo le saoasaoa, faatuatuaina code reading.Mini Manual Stations o loo faagaoioia nei i vailaau, meafaigaluega faafomai ma nutraceutical nofoaga.
O masini fa'amaufa'ailoga e fa o lo'o fausia ai le Groninger LABWORX series (7) ua fa'atulagaina e fesoasoani ai i kamupani fa'afoma'i e siitia mai le benchtop i le maketi ma fa'afetaui mana'oga o le R&D, fa'ata'ita'iga fa'apitoa ma fale talavai tu'ufa'atasi.
O le faila e aofia ai vaega vai e lua e faʻatumu ai - faʻatasi ai ma pamu piston peristaltic poʻo rotary - faʻapea foʻi ma le tuʻuina ma faʻapipiʻi faiga mo fagu ma tui.
Fuafuaina mo mana'oga "i fafo o le fata", o nei modules e fa'aogaina mea e mua'i fa'atumuina e pei o fagu, tui ma kesi, ma fa'aalia ai taimi pupuu ma le tekinolosi QuickConnect a Groninger mo taimi vave fa'aliliu.
E pei ona faʻamatalaina e le groninger's Jochen Franke i le faʻaaliga, o nei faiga e fetaui ma manaʻoga o maketi mo faiga faʻaonaponei laulau mo le tele o faʻaoga, e aofia ai vailaʻau faʻapitoa ma togafitiga cell.O le faʻaogaina o lima e lua o le faiga o lona uiga e leai ni leoleo e manaʻomia, ae o le mamanu mama e faʻamamaina ai. vave ma faigofie. Ua mamanuina mo le faʻafefe o le laminar (LF) faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi ma e sili ona tetee ile H2O2.
"O nei masini e le o faʻaaogaina cam.Ua mamanuina i latou servo motors ma e sili atu ona talafeagai mo le fesiitaiga i faiga faapisinisi faapisinisi, "o le tala lea a Franke. Na ia faʻaalia le liua i le pusa, lea na itiiti ifo ma le minute.
O le pulea uaea e ala i se laulau po'o se komepiuta feavea'i e fesoasoani e fa'ate'aina tagata fa'aopoopo i totonu o le potu mama, a'o tu'uina atu feso'ota'iga mai se masini fa'apipi'i e tasi i le tasi po'o le sili atu o le komepiuta. mamanu ma tuʻuina atu faʻamaumauga faʻapipiʻi otometi i foliga o faila PDF. Ata #8 i tusitusiga tusiga.
O le Packworld ISA na amata ai le PW4214 Remote Sealer mo Life Sciences (8), lea e aofia ai se ulu faʻamaufaʻailoga e mafai ona talia ata e oʻo atu i le 13 inisi le lautele ma se kapoti faʻatonutonu vaelua ma le HMI paʻi.
E tusa ai ma le Packworld's Brandon Hoser, o le masini na fausia ina ia faʻapipiʻi se ulu faʻamaufaʻailoga sili atu i totonu o le atigipusa totigilima. pusa,” o le tala lea a Hoser.
O lenei mamanu faʻamaufaʻailoga ulu faʻamaufaʻailoga e lelei mo le faʻaogaina i totonu o le laminar flow cabinets.Easy-to-clean surfaces e faʻapipiʻi ai meaola faʻapitoa ma mea faʻapipiʻi, ae o le faʻaogaina o le paʻi paʻi a Packworld o le 21 CFR Vaega 11 faʻamalieina. O masini Packworld uma e ISO 11607.
O loʻo matauina e le kamupani faʻavae Pennsylvania o se eseesega taua i faʻamaufaʻailoga vevela a Packworld o le tekinolosi TOSS na faʻaaogaina - e taʻua o le VRC (faʻatonuina le tetee atu) - e le faʻaogaina le thermocouple. , ma le natura fa'agesegese o le thermocouples, tasi fua fua, ma le natura o consumables e mafai ona faatupuina ai mataupu faifai pea. O le TOSS VRC tekinolosi "nai lo le fuaina o le tetee o le faʻamaufaʻailoga vevela i lona umi atoa ma le lautele," Fai mai Packworld. "Na te iloa. o le a le tele o le tetee e manaʻomia e le lipine e oʻo i le vevela o le faʻamaufaʻailogaina, "faʻamalosia vave, saʻo, faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga vevela, lea e taua tele mo le soifua maloloina.
RFID mo le suʻeina o oloa o loʻo faʻaauau pea ona maua le malosi i le soifua maloloina ma vaega o oloa faʻatau. O oloa o loʻo faʻasalalau nei talosaga televave e le faʻalavelaveina le gaosiga o gaosiga. ). Ua fetuutuunai e le kamupani lona faʻapipiʻiina o le igoa ma le lomitusi igoa e faʻaaoga ai le tekonolosi RFID fou mo fagu, fagu, vaisu suʻega, tui ma masini. tausiga fa'alesoifua maloloina mo le fa'amaoni ma le fa'atonutonuina o fa'amaumauga.
Ata #9 i le tino o le tusiga.O pine RFID e malosi e mafai ona latou lokaina i totonu o faʻamatalaga fesuisuiai filifilia aʻo faʻatagaina isi faʻamatalaga fesuisuiai e faʻafouina i le olaga atoa o le oloa. fa'amanuiaga faiga fa'alesoifua maloloina mai le mata'ituina o oloa ma fa'afouga, e pei o fuala'au ma aso fa'amutaina. E pei ona fa'amatala mai e le kamupani, "E fa'afaigofieina ai le fa'atonuina o fa'amaumauga mo tagata fa'amutaina a'o tu'uina atu i le au gaosi oloa fa'amaonia ma le fa'amaoni."
A'o ese'ese mana'oga o tagata fa'atau mai le fa'atinoina o fa'ailoga fou i filifiliga fa'aopoopo i fafo-laina, o lo'o fa'ailoa mai e le WLS fa'ailoga, faiga fa'ailoga tusi ma tulaga lolomi:
• Fa'ailoga RFID-Sauni e fa'aogaina fa'ailoga ma'ale'ale fa'atasi ma RFID inlays fa'apipi'i i transducers, a'o fa'atumauina le fa'amaoni o le pu RFID ma le antenna. i le oloa, ma toe faʻamaonia (pe a manaʻomia)," o le lipoti a le WLS. O le lolomiina o faʻamatalaga fesuiaiga ma faiga faʻaaliga vaʻaia e mafai ona tuʻufaʻatasia ma RFID-Ready labellers.
• Mo tagata faʻatau e manaʻo e teu a latou faʻailoga o loʻo i ai nei ma faʻapipiʻi le RFID, ua ofoina atu e le WLS se filifiliga fetuutuunai i lana talosaga faʻapipiʻi RFID-mafai. le tuʻuina atu o le faʻailoga susu RFID i luga o le faʻamaufaʻailoga masani o le mamafa, faʻatagaina le paʻu gaogao e faʻasaʻo ai le RFID susu i le faʻamaufaʻailoga masani o le mamafa i luga o le oloa Faʻailoga maʻaleʻale. i le oloa, faatasi ai ma le filifiliga e toe faʻamaonia pe a manaʻomia.
• Mo se vaifofo i fafo, RFID-Ready Print Stands ua mamanuina e lolomi i luga o faʻailoga maʻaleʻale faʻatasi ma RFID inlays faʻapipiʻi i totonu o tagata liliu mai. faʻaaoga igoa RFID e aunoa ma le suia poʻo le faʻaleleia o faʻailoga o loʻo iai," o le tala lea a le kamupani.
Peter Sarvey, Faʻatonu o le Atinaʻeina o Pisinisi i le WLS, na ia taʻua: "O le faʻaaogaina o pine RFID o loʻo faʻatautaia e tagata gaosi mea tau vailaʻau ma fomaʻi o loʻo manaʻo e ofoina atu le faʻaleleia atili o le suʻesuʻeina ma le faʻamaoniaina o oloa, faʻapea foʻi ma tagata faʻaoga e manaʻomia oloa ma faʻamalosi tamatamailima e siaki. tui ma fa'amaumauga..RFID pine e taua i soʻo se pisinisi e fiafia i le faʻaleleia o le suʻesuʻeina ma le faʻamaonia o oloa, ae le naʻo falemaʻi ma falemaʻi.


Taimi meli: Apr-14-2022